Yksityiskodit

Yksityiskodit

Viihtyisyyttä kotiin

Kodin sisustamisessa panostetaan nykyään entistä useammin yksilöllisiin ratkaisuihin. Koska monissa kodeissa on laajoja lasi- ja betonipintoja, laadukas akustiikka tuo mittavia ja pysyviä hyötyjä asumisviihtyvyyteen.

Kuvalliset akustiikkataulut vaimentavat hälyääniä ja ovat tyylikäs valinta. Myös mittojen mukaan valmistettavilla sisustustauluilla kodin sisustukseen on helppo tuoda lisäilmettä.

Hyssny®-akustiikkataulut

Erilaiset akustiikkaa parantavat järjestelmät yleistyvät myös yksityiskodeissa. Huonekalut ja pehmeät sisustusmateriaalit, kuten matot ja verhot, eivät yleensä vaimenna kaikua riittävästi.

Hyssny-akustiikkataulumme ovat erinomainen valinta kodin akustiikan parantamiseen – puhtaamman äänentoiston lisäksi saat nauttia tyylikkäästä, kotisi sisustukseen sopivasta ratkaisusta.

Vinkki: sijoittamalla akustiikkataulut suoraan äänilähteiden eteen saat parhaan lopputuloksen.

Ripustusjärjestelmät

Ripustusjärjestelmät ovat monille tuttuja taidegallerioista, mutta niiden käyttö yleistyy myös yksityiskodeissa. Kun taulut ripustetaan kiskojen ja ripustuslankojen avulla, seinäpinnat säilyvät eheinä ja remonttitarve vähenee.

Ripustuskiskojen etuja ovat huomaamattomuus sekä kätevä korkeudensäätö ja sisustuksen päivittäminen: kiskot voidaan maalata seinän värisiksi, taulujen korkeutta ja sijaintia on helppo muuttaa ripustuslankojen ansiosta ja taulun vaihtaminen toiseen käy käden käänteessä.

Sisustuspeilit

Peilit avartavat tilaa ja ovat kauniita sisustuselementtejä. Esimerkiksi WC-tiloissa peilikaapit korvataan yhä useammin sisustuspeileillä ja olohuoneissa suositaan sohvan yläpuolelle sijoitettuja vaakapeilejä.

Suunnittelemme peilit aina asiakas- ja kohdekohtaisesti mittatilaustyönä, jolloin niiden ulkoasu voidaan sovittaa muuhun sisustukseen muun muassa kehysten pintakäsittelyn tai LED-valaistuksen avulla.

Sisustustaulut

Valmistamme sisustustaulut käsityönä mittojen mukaan ja asiakkaan toivomalla teemalla tai kuvituksella. Mieleisen kuvan voi myös valita kattavasta Suomikuva.fi-kuvapankistamme.

Tauluihin on saatavilla kehyksiä, jotka voidaan sovittaa kodin muihin materiaaleihin. Myös useista tauluista koostuvat kuvasarjat ovat persoonallisia ja näyttäviä sisustuselementtejä.

Omilla kuvilla luot ainutlaatuista tunnelmaa