Toimistotilat

Toimistotilat

Viihtyisä työympäristö

Laadukkaat akustiikkaratkaisumme on suunniteltu parantamaan toimisto- ja neuvottelutilojen äänimaailmaa. Lattian ja katon lisäksi tilat tarvitsevat seinäakustiikkaa kaiunnan ja hälyn poistamiseksi. Hyssny®-akustiikkataulut ja kokonaiset akustiikkaseinät ovat tällöin täydellinen valinta.

Toimistojen visuaalista ilmettä voidaan täydentää myös valokuvatapeteilla, kuvallisilla välitiloilla, logoilla ja opasteilla. Suunnittelu- ja asennuspalvelumme ansiosta asiakkaamme saavat meiltä asiantuntevan kokonaisratkaisun.

Hyssny®-akustiikkataulut

Hyvä akustiikka on olennainen osa viihtyisää työympäristöä, ja sen merkitys korostuu etenkin avotoimistoissa. Hyssny-akustiikkataulumme tuovat tiloihin A-luokan akustiikan lisäksi näyttävyyttä ja persoonallisuutta.

Kaikki akustiikkataulumme valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti eli ne voidaan helposti sovittaa tilan muuhun sisustukseen, värimaailmaan ja tunnelmaan.

Seinäakustiikka

Kokonaiset akustiikkaseinät ovat vaikuttavia ja tehokkaita äänenvangitsijoita. Saatavilla on kestäviä väriseiniä, joita voidaan hyödyntää ilmoitustaulun tapaan, ja laajoja yhtenäisiä kuvapintoja, jotka suunnitellaan asiakkaan mieltymysten mukaan.

Kaikki seinäakustiset ratkaisumme takaavat A-luokan akustiikan.

Kattoakustiikka

Tiloja suunniteltaessa kaikkea ei tarvitse enää piilottaa, vaan tekniikka ja muut teolliset piirteet saavat näkyä. Tällöin tiloissa voidaan hyödyntää tyylikkäitä, säädettävillä vaijereilla kiinnitettäviä leijuvia akustiikkaelementtejä, joihin voidaan integroida myös valaistus.

Matalissa tiloissa puolestaan kattoon liimattavat levyt ovat huomaamaton tapa parantaa akustiikkaa.

Ripustusjärjestelmät

Erilaiset ripustuskiskot ovat loistava valinta toimistohotellien kaltaisissa tiloissa, joissa vaihtuvuus on suurta. Niiden avulla taulut ja erilaiset esillepanojärjestelmät on helppo ripustaa seinälle ilman turhien reikien poraamista, mikä pitää tilojen elinkaarikustannukset kurissa.

Valikoimastamme löytyy myös valo- ja verhokiskoja.

Logot

Logojen perimmäinen funktio on tuoda yrityksen oma brändi esille ja auttaa yritystä erottumaan muista. Olemme erikoistuneet muotoonleikattuihin sisätilan logoihin, joita on saatavilla LED-valoilla tai ilman ja eri materiaaleissa.

Valmistamme kaikki logot yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tapetit

Tapetit ovat kuin ikkunoita ulkomaailmaan – niillä saadaan luotua näyttäviä kokonaisuuksia ja lisättyä tilantuntua. Jos tilan akustiikkaa ei ole tarpeen parantaa, tunnelmaa voi muokata helposti tapetin avulla.

Tapetin etuja ovat kestävyys, saumattomuus, helppohoitoisuus ja tietysti yksilöllisyys: tapetin kuva tai kuviointi voidaan yhdistää sisustuksen ja kalusteiden värimaailmaan tai toimiston omaan teemaan.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja sisustusuunnittelijoiden kanssa.