Julkiset tilat

Julkiset tilat

Tyylikästä tila-akustiikkaa julkisiin tiloihin

Laadukas tila-akustiikka on tärkeä osa kaikenlaisten julkisten tilojen suunnittelua – olipa kyseessä sitten opetustila, jossa tärkein viestintäkeino on puhe, vanhusten palvelutalon oleskelutila, jossa hyvä akustiikka kulkee käsi kädessä viihtyvyyden kanssa, tai kuntosali, jonne tullaan treenaamisen ohessa myös viihtymään ja viettämään aikaa.

Monipuoliset akustiikkaratkaisumme vastaavat eri tilojen haasteisiin, ja ne räätälöidään aina käyttökohteen mukaan.

Hyssny®-akustiikkataulut

Hyssny-akustiikkataulut ovat erinomainen ratkaisu julkisten tilojen, kuten sairaaloiden, koulujen, lastentarhojen ja erilaisten aulatilojen, akustiikan parantamiseen. Yleisesti seinäakustiikan pitäisi kattaa 20 prosenttia lattiapinta-alasta, jotta sen vaikutus olisi optimaalinen. Oikeanlaisella sijoittelulla on myös merkitystä.

Akustiikkatauluilla on kaksoisfunktio: ne parantavat tilan akustiikkaa mutta voivat myös toimia visuaalisina, viihtyvyyttä lisäävinä elementteinä tai hyödyllisinä opasteina.

Seinäakustiikka

Seinäakustisilla ratkaisuilla tiloihin saadaan luotua pehmeä äänimaailma. Valmistamme mittatilaustyönä esimerkiksi kokonaisia akustiikkaseiniä, joiden teeman tai kuvituksen asiakas voi itse valita. Saatavilla on myös kestäviä ilmoitustaulumaisia väriseiniä, jotka sopivat loistavasti opetustiloihin.

Kaikki seinäakustiikkatuotteemme takaavat toimitilaympäristöihin A-luokan akustiikan.

Kattoakustiikka

Korkeissa julkisissa tiloissa voidaan hyödyntää tyylikkäitä, säädettävillä vaijereilla kiinnitettäviä leijuvia akustiikkaelementtejä, joihin on mahdollista integroida myös valaistus. Huomaamattomat, kattoon liimattavat levyt sopivat puolestaan matalampien tilojen akustiikan parantamiseen.

Logot ja opasteet

Yrityksen imagoon ja brändiin sovitetuilla logoilla ja opasteilla annat ammattimaisen vaikutelman. Monipuolisten materiaalien ja tekniikoiden ansiosta niistä saadaan luotua tyylikkäitä sisustuksellisia tuotteita, joilla on samalla informatiivinen arvo.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet erilaisia logoja ja opasteita niin kouluihin, toimistoihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin.

Ripustusjärjestelmät

Ripustusjärjestelmiä käytetään etenkin vanhain- ja palvelukotien sekä toimistohotellien kaltaisissa julkisissa tiloissa. Ne helpottavat taulujen asentamista ja vaihtamista ja pitävät tilojen elinkaarikustannukset alhaisina.

Päiväkodeissa ja kouluissa suosittuja ovat Info Rail -kiskot, joihin esimerkiksi piirustukset saadaan kiinni ilman sinitarraa tai nuppineuloja.

Opetustiloille tärkeää on tarjota rauhallinen ja viihtyisä oppimisympäristö.