Edustustilat

Edustustilat

Näyttävyyttä edustustiloihin

Edustustilat toimivat yrityksen käyntikorttina, joten niiden välittämään tunnelmaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Yrityksen värit ja logot voivat näkyä myös sisustuksessa.

Erilaisten teemojen ympärille suunnitellut edustustilat ovat yleistyneet suurien kuvapintojen käytön myötä, ja myös peileistä halutaan usein tehdä sisustukseen sopivia elementtejä.  

Akustiikan tarpeet on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi koko seinän valokuvatapetti voidaan toteuttaa akustisena versiona. Jos kokonaisen seinän varaaminen akustiikalle ei kuitenkaan ole mahdollista, Hyssny®-akustiikkataulumme ovat loistava vaihtoehto.

Hyssny®-akustiikkataulut

Monipuoliset Hyssny-akustiikkataulumme sopivat erityisen hyvin edustus- ja kokoustiloihin niiden kaksoisfunktion ansiosta: ne parantavat tilan akustiikkaa huomattavasti ja toimivat samalla tyylikkäinä visuaalisina elementteinä.

Akustiikkataulut tuovat tiloihin myös persoonallisuutta, koska niiden kuvitus ja värimaailma voidaan sovittaa yrityksen ilmeeseen.

Sisustuspeilit

Sisustuspeilit tuovat tiloihin avaruutta ja tilantuntua. Sisustuksen tyylin ja värimaailman mukaan valittavilla kehyksillä peileistä saadaan näyttäviä ja yksilöllisiä, ja mittatilausvalmistus takaa, että peilit sulautuvat täydellisesti osaksi tilaa, olipa kyseessä sitten aula tai WC-tila.

Peileihimme on saatavilla myös LED-valaistus.

Logot ja taulut

Logot ja taulut brändäävät edustustilat ja tukevat yrityksen visuaalista ilmettä. Yksilölliset, tilan mittojen mukaan suunnitellut taulut lisäävät viihtyvyyttä ja muodostavat tilan muiden elementtien kanssa toimivan kokonaisuuden.

Laaja materiaalivalikoima mahdollistaa erilaiset logo- ja tauluvaihtoehdot.

Tapetit

Tapettien avulla sisätilojen tunnelmaa on helppo muuntaa; esimerkiksi koko seinän levyiset luontoaiheiset tapetit ovat vaikuttava näky ja tuovat ulkomaailman sisätiloihin.

Näyttävyyden lisäksi tapettien etuja ovat kestävyys, saumattomuus, helppohoitoisuus ja yksilöllisyys: tapetin kuvan tai kuvioinnin voi valita sisustuksen ja kalusteiden värimaailman tai yrityksen oman teeman mukaan.

Edustustilat ovat näyteikkuna yrityksestä.